Verhuiswagen huren

Dé verhuisspecialist

Uw inboedel is veilig

Deskundige vakmannen

Uitstekende service

Zelf verhuizen? Huur een verhuiswagen in Nijmegen!

verhuiswagen huren nijmegenBij een verhuizing kan het vervoeren van uw inboedel vanzelfsprekend niet ontbreken. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizing, er zal altijd een grote hoeveelheid meubels en documenten verplaatst moeten worden! Omdat veel auto’s niet voldoende ruimte hebben om alle meubels in een keer te verplaatsen en het gebruik van een aanhanger vaak niet gewenst is, kunt u een verhuisbedrijf inschakelen. Een verhuisbedrijf haalt uw spullen op en brengt deze heelhuids naar uw nieuwe woning, alwaar de verhuizers de spullen voor u uit kunnen pakken. Ook kunt u ervoor kiezen om een verhuiswagen in Nijmegen of omgeving te huren, waarmee u uw spullen zelf kunt verhuizen.

Verschillende formaten verhuiswagens in Nijmegen

Niet voor iedere verhuizing heeft u direct een grote vrachtwagen nodig. De verhuizing van een groot bedrijf vergt immers meer ruimte, dan dat van iemand in een kleinere huurwoning. Om iedereen een passend formaat verhuiswagen te kunnen bieden, heeft ons verhuisbedrijf in Nijmegen de beschikking over een aantal verschillende formaten verhuiswagens. Zo vindt u bij ons altijd een wagen die aansluit bij de omvang van uw inboedel!

Bij de huur van een bedrijfswagen in Nijmegen is het gebruikelijk om een vast bedrag per dag te betalen, waar de kosten voor de benzine bovenop komen. Zo weet u precies wat u betaalt en hoeft u maar een keer heen en weer te rijden, in plaats van meerdere keren met uw eigen auto.

Call Now Button