Verhuisservice

Dé verhuisspecialist

Uw inboedel is veilig

Deskundige vakmannen

Uitstekende service

Onze verhuisservice in Nijmegen

Bij een verhuizing komt over het algemeen erg veel kijken, wat voor de nodige stress kan zorgen. U moet al het papierwerk van uw oude woning in orde maken, uw nieuwe woning moet bewoonbaar gemaakt worden en dan zijn er ook nog alle spullen uit uw oude woning die verhuisd moeten worden naar uw nieuwe huis. Voor een bedrijfsverhuizing geldt dit net zo, al speelt dan ook dat u uw werknemers zo snel mogelijk weer aan het werk wilt kunnen zetten. Om de zorgen over het vervoer van uw inboedel voor u uit handen te nemen, biedt ons verhuisbedrijf in Nijmegen een uitgebreide verhuisservice aan. Zo hoeft u zich alleen nog te bekommeren over het papierwerk en het regelen van de sleutels!

Een volledige verhuisservice

verhuisservice nijmegenIn onze ogen gaat een verhuizing verder dan het verplaatsen van uw meubels van het ene naar het andere huis. Wij zullen met zorg omgaan met uw inboedel, of het nu gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing. U zult altijd erfstukken hebben of andere waardevolle voorwerpen, waarbij u niet moet denken aan beschadigingen of zelfs het verlies ervan. Bij een bedrijfsverhuizing kan dit bijvoorbeeld gaan om een deel van de administratie.

Onze verhuisservice helpt u bij het vervoeren van uw inboedel, maar ook bij het inpakken van uw spullen. Door alles op een geordende wijze voor u in te pakken, zult u uw spullen in uw nieuwe woning snel terugvinden. Ook voor een bedrijfsverhuizing is dit noodzakelijk, omdat u uw bedrijfszaken vanzelfsprekend zo snel mogelijk na een verhuizing weer op wilt kunnen pakken.

Call Now Button