Internationaal verhuizen

Dé verhuisspecialist

Uw inboedel is veilig

Deskundige vakmannen

Uitstekende service

Internationaal verhuizen met ons in Nijmegen

internationaal verhuizen nijmegenHeeft u een nieuwe woning over de grens gevonden, bijvoorbeeld in de warmte van een land als Spanje of Frankrijk? U zult gegarandeerd vol stress zitten over de zaken die nog geregeld moeten worden voor uw emigratie naar het buitenland. Enerzijds moet al het papierwerk in orde worden gemaakt om in een ander land te mogen leven, anderzijds moeten alle spullen heelhuids in uw nieuwe woning aankomen. Het zelf vervoeren van uw spullen is bijna een onbegonnen zaak, omdat u niet meerdere malen op en neer kunt rijden met een auto. Daarbij wilt u liever ook geen aanhanger gebruiken, met de kans op neerslag of het verlies van goederen onderweg. Gelukkig staat ons verhuisbedrijf in Nijmegen voor u klaar om u te helpen bij een internationale verhuizing vanuit Nijmegen!

Volledige service bij internationale verhuizingen

Naast het feit dat wij uw banken, kasten en documenten kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning in het buitenland, kunnen we u tevens helpen bij het inpakken van spullen. Door alles op een geordende wijze te laten inpakken kunt u uw spullen snel terugvinden in uw nieuwe woning. Daarbij hoeft u zich tijdens de verhuizing geen zorgen meer te maken over het vervoer van de spullen, deze zorgen nemen wij namelijk volledig voor u uit handen.

Tijdens het verhuizen naar het buitenland wordt er vanzelfsprekend extra goed rekening gehouden met waardevolle en dierbare voorwerpen. U moet er immers niet aan denken dat deze tijdens de verhuizing beschadigd raken in de vrachtwagen.

Call Now Button